Batoh Orbiter

Název výrobce: XEN s.r.o.
Místo: Jablonec nad Nisou
Adresa 1: Svatopluka Čecha 2238/34,  466 02 Jablonec nad Nisou
Adresa 2:
Telefon: 724243139
Mail: maska@maskgear.cz
Web: www.maskgear.cz
Prodej: e-shop na www.maskgear.cz, osobně v Jablonci nad Nisou či ve stánku na vybraných akcích v ČR.
Nákup u výrobce:ano

Katalogové číslo: 148 Kategorie: Štítky: , , , ,

Popis

Speciální batohy pro sport a volný čas se vyrábí v Jizerských horách. Vlajkovou lodí je unikátní batoh Orbiter. Využijete ho pro běh, kolo, brusle, aktivity se psy, spartan běhy, při cestování či při jiných pohybových aktivitách.

ORBITER je speciální kategorie zavazadel. Vypadá a je velký jako ledvinka, ale obléká se na tělo podobně jako batoh. Orbiter můžeme označit za pouzdro, pás či kapsičku. My sami ho popisujeme jako křížence mezi ledvinkou a batohem. Prakticky je Orbiter pás kapes komfortně upnutý na tělo. Hlavní benefit je fixace. Orbiter neskáče, neotáčí se a neplandá při pohybu na těle. Kapsy jsou na hrudi a na zádech. Hlavní využití je na mobil, klíče, peníze, doklady nebo pití. Více o Orbiterech zde.

Pečlivá práce zkušených českých švadlen z Jizerských hor je zárukou precizního zpracování. K výrobě používáme zejména materiály od českých výrobců. Vždy záleží na jejich maximální kvalitě. Výsledkem jsou špičkové produkty, které neustále testujeme v magické a přitom drsné krajině naší české kotliny.

Martin Skalník, designér, běžec a zakladatel značky MASK Gear (od roku 2023 XEN s.r.o.), začal o tvorbě vlastního batohu uvažovat už před lety jako aktivní vyznavač parkouru a freerunningu. Tvoříme ve jménu svobody pohybu.